|
|
|
|
#1 |
|
Asil Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 20833
Giriş tarihi: Jul 2005
Yaşadığı Yer: Adana
Mesleği: MCSE
Kan Grubu: B RH + (Pozitif)
Takımı: Galatasaray
Ülkesi:
|
Windows Vista Nasıl Kurulur? Windows Vista kurulumu resimli anlatımı. Bu makalede resimli anlatım ile Microsoft Windows Vista adım adım nasıl kurulur sorusunun cevabını alacağız.Microsoft Windows Vista adım adım kurulumuna hoşgeldiniz. Bu makalede Windows Vista nın bilgisayarınıza nasıl kurulacağını anlatacağız. Makale adım adım ve resimli anlatım şeklinde devam etmektedir. Öncelikle elimizde olması gerekenleri hatırlatalım. 1. Windows Vista CD yada DVD 2. Windows Vista uyumlu bilgisayar 3. Bios un CD/DVD-ROM sürücüden boot etmesini sağlamak Windows Vista kurulumuna başlamadan önce CD/DVD mizi sürücüye yerleştirelim ve bilgisayarı yeniden başlatalım. Windows otomatik olarak, sabit diskin boş olduğunu görür ve dosyaları yüklemeye başlar. Bu biraz zaman alabilir sabırlı olmak gerekiyor. ![]() Şimdi dil seçimi, zaman ve para birimi seçimi yapmalıyız. Giriş seçimini de ayarladıktan sonra ![]() Evet, install now düğmesine basarak yüklemeyi başlatmalıyız. ![]() Microsoft Vista seri numarasını girelim. Yada daha sonra da girebiliriz. ![]() Lisans sözleşmesini kabul edip Next le devam etmeliyiz. ![]() Vista yı upgrade etmediğimiz için bu seçenek kapalı. Alltaki Custom ile devam ediyoruz kuruluma. ![]() Hangi diske kurulum yapacağımızı seçip devam ediyoruz. Şekilde zaten tek bir disk var. ![]() Bu adım, biraz uzun zaman alacak ve herhangi bir girişi gerektirmiyor. Bu yüzden çay, kahve içebilir tv izleyebilir yada müzik dineleyebilirsiniz. Bu arada bilgisayarın bir kaç kez kapanıp açılabilir. Disket sürücünüzde (hala kullanıyormusunuz?) disket falan varsa çıkarmayı unutmayın. ![]()
![]() Cansıkıcı kara ekran ![]() Biraz spor yapalım, bir ki bir ki (yükeleme devam ediyor) ![]() Oh beee ![]() Kullanıcı adı, şifre girelim ve kendimize bir resim seçelim. ![]() Bilgisayar ismi girelim ve devam edelim. Windows koruma modunu seçeceğimiz ekrandayız. Tavsiye edilen şeklini seçip devam edelim. ![]() Saat dilimi, saat ve tarih ayarlarınıda yapalım ![]() Buraya kadar gelebildiğimiz için Microsoft bize teşekkür ediyor ![]() Windows Vista performans analizi yapıyor, biraz uzun sürebilir. ![]() Nihayet şifre girebileceğimiz alana geldik. ![]() Windos Vista masaüstünü ayarlıyor, ayarla ayarla bitmedi ![]() İşte sonunda bitti! Vista ilk ekran ![]() PDF Dergisinden Alıntıdır |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yükselen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 95401
Giriş tarihi: Jan 2007
Mesleği: elektronik
Kan Grubu:
Takımı: milli takım turkiye
Ülkesi:
|
yanlız bi sorun var ilk resmi geciyorum ancak 2. resmi gormedim yani farklı bi pencere acılıyor 1 ve 2. suruculeri gosteriyo ordan 1.surucuyu seciyorum yukluyorum. son olarak
1.Windows dosyaları kopyalıyor 2.Dosyalar genişletiliyor 3.Özellikler yukleniyor 4.Guncelleştirmeler yukleniyor Yukleme tamamlanıyor boyle kalıyor alttakı yeşil sure yarımda kalıyo kıtlenip kıtlenmedigini bilmiyorum ama uzun sure boyle kalıyo ve hala boyle ne yapmam lazım ustam...? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Asil Uydukurdu
![]()
Ülkesi:
|
Sistemin vistaya uyumlu mu ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yükselen Uydukurdu
![]()
Kan Grubu:
Ülkesi:
|
zaten orjınal yuklu almıstık dune kadar bisey yoktu dun AKS diye bi anti vurus programı kurdum tarttım kapadım sabah acınca kırıtık bır system32 dosyası eksık dıyordu yanı mahfetti pc yi abi viris programını forumda bı arkadas tafsıye etmıs bende ındırdım ve bom. destroyer abi ben bunu nasıl kurucam resimlı anlatımdaki bi resşmdede var suankı pcmdeki goruntu ama bi turlu gecmedi baya uzun sure oldu normalmı yani takriben ne kadar suruyor. beni bu sıkıntıdan kurtarın 3 gun dua edicem size
![]() dvd okuyomu okumuyomu hic bilmıyom sadece c surucusunu sectim bilginize. ayrıca zamanınızı ayırdıgınız icin teşekkur ederim.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Asil Uydukurdu
![]()
Ülkesi:
|
Çok fazla sürmez ama siz bekleyin biraz. Birde birşey soracağım neden vista ? XP Kurun vista henüz oturmadı ve çok eksiği var...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yükselen Uydukurdu
![]()
Kan Grubu:
Ülkesi:
|
ama sanırım xp kurucam sonunda reset attım aynı yerde takıldı gene Windows yukleniyor penceresinde 1 kere acılıp kapandı 2.de takıldı neyse ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 28826
Giriş tarihi: Sep 2005
Yaşadığı Yer: republic of HATAY/İskenderun
Mesleği: Öğrenci
Kan Grubu:
Takımı: İskenderun Demirçelikspor
Ülkesi:
|
ya ben bişey diywecem bende bir laptpo var Celeron 1.00 işlemci 223 Mb ram 32Mb Ekran Kartı var Buna ben Vista Home Basic yükleye bilir miyim ya...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yükselen Uydukurdu
![]()
Kan Grubu:
Ülkesi:
|
olmaz zaten
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 4137
Giriş tarihi: Feb 2005
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
tesekkurler arkadasım nefıs olmus
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 110650
Giriş tarihi: May 2007
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
slm arkadaşlar ben vista kurmak istiyorum ama bi türlü yapamadım 64 amd 3000 işlemci 160 gb sata hdd 1024 rem 256 ati ekran kartı asus k8u-x ana kart kurulumesnasında hdd görmüyor xp de kullandığım satayı kabul etmiyor nasıl yükleyebilirim bana yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 110650
Giriş tarihi: May 2007
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
hdd kim 3 e boluk c-30 d-60 e-70 bundanda olabilirmi vistaya c küçük mü geliyor.....
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 129187
Giriş tarihi: Sep 2007
Yaşadığı Yer: İstanbul
Mesleği: serbest
Kan Grubu: 0 RH +
Takımı: TRABZONSPOR
Ülkesi:
|
paylaşım için çok teşekkürler. Emeğine sağlık.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Rate This Thread |
|
|
| Uydukurdu.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir.Üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı,video ve resimi önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.Bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir.Şahısların yazmış oldukları mesajlardan ve göndermiş oldukları materyallerden UYDUKURDU.COM ve yöneticileri sorumlu değildir. Bunlara rağmen sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız admin @ uydukurdu. com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkür Ederiz! |