|
|
|
|
#1 |
|
Banned
Üye Numarası: 265751
Giriş tarihi: Feb 2010
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
Bana bak sevgili arkadaşım , öyle kafana göre millete ahlak dersi vermeye kalkışma , şahısları eleştirebilir ve onlara cezada verebilirsin , ama hiç kimsenin annesini ve babasını olayların içine dahil edemezsin , şimdi Rizelee53 şahıslı arkadaşa vermiş olduğun cezanın açıklamasında , anne ve baba içerikli yazıları kaldıracaksın , kaldırmazsan ben burayı komple kaldıracağım saygılar.
By LaTenT |
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Co-Administrators
![]()
Üye Numarası: 3465
Giriş tarihi: Jan 2005
Yaşadığı Yer: TÜRKİYE - İstanbul
Mesleği: Elektronik Tekniker
Kan Grubu: A Rh +
Takımı: Beşiktaş JK
Ülkesi:
|
Başka birşey yazmama gerek yok sanırım ! |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Co-Administrators
![]()
Üye Numarası: 3215
Giriş tarihi: Nov 2004
Yaşadığı Yer: istanbul
Mesleği: Pc satış servis
Kan Grubu: A Rh(+)
Takımı: yok valla bakmam o işlere
Ülkesi:
|
anneni babanı kötü bi laf yada hakaret etmedin yalnızca aile terbiyenin yetersiz oldugunu belirttim ve yetmeyecek sanırım sana. yinede sözümün arkasındayım burada kendinden buyuk olan bi insana bu sekilde menopoz filan yakıstırması yapan bir cocuk annesine babasına neler soyluyordur acaba dusunmek bile istemiyorum. sen terbiysizligini kabul edip özür dileyecegin yerde birde üzerine baskınlık mı yapmaya calısıyorsun kafası az calısan cocuk. neyse elinden geleni arkana koyma. bu kullanıcı adında bann edildi. |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Rate This Thread |
|
|
| Uydukurdu.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir.Üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı,video ve resimi önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.Bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir.Şahısların yazmış oldukları mesajlardan ve göndermiş oldukları materyallerden UYDUKURDU.COM ve yöneticileri sorumlu değildir. Bunlara rağmen sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız admin @ uydukurdu. com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkür Ederiz! |