|
|
|
|
#1 |
|
Süper Üye
![]()
Üye Numarası: 108491
Giriş tarihi: Apr 2007
Yaşadığı Yer: halis mulis trakyalı
Mesleği: ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Kan Grubu: B rh+ (aslında KIRMIZI-BEYAZ)
Takımı: FENERBAHÇE+MİLLİ TAKIM
Ülkesi:
|
Panasonic vs3 vs2 cep telefonlarını bilgisayara bağlayıp kullanmanızı sağlayan üstelik türkçe program sadece burada.
Data kablosunu hepsiburada.com dan alabilirsiniz ama yanında gelen program bi işe yaramıyor. panasonic in kendi sitesinde de desteği yok. ama bende var. bir çin sitesinde buldum ve inanın 1 hafta aramıştım. sadece xp de çalışıyor vistada çalışmıyor. işte link: http://rapidshare.com/files/52340456...anager_USB.rar |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Rate This Thread |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konu başlatıcı | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| XP Sorular ve Cevaplar | DESTROYER | Bilgisayar Destek ve Yardım Bölümü | 17 | 22-03-2009 18:36 |
| Buraya biraz dikkat edelim.. | yesilunyeli52 | Sizden Gelen programlar | 6 | 21-01-2009 00:37 |
| Xp hakkında 180 soru ve cevabları!!! | emreergun1907 | Bilgisayar Destek ve Yardım Bölümü | 1 | 11-08-2007 21:43 |
| Uydukurdu.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir.Üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı,video ve resimi önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.Bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir.Şahısların yazmış oldukları mesajlardan ve göndermiş oldukları materyallerden UYDUKURDU.COM ve yöneticileri sorumlu değildir. Bunlara rağmen sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız admin @ uydukurdu. com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkür Ederiz! |