|
|
|
|
#1 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 1658
Giriş tarihi: Dec 2004
Yaşadığı Yer: SAMSUN
Mesleği:
Kan Grubu: ORH+
Takımı: GALATASARAY
Ülkesi:
|
Arkadaşlar şimdi sizden 1 yardım isteyeceğim umarım yardım edersiniz aslında benim istediğim şey bir çok kişinin başının belası. Ben 3430 ATİ ekran kartı kullanıoyorum sony waio laptop fakat oyunlarda grafik ayarları yukseltemıoyorum ekran kartı ayarlarını cok fazla düşürmem gerekiyor sizden ekran kartını tam performans ta çalıştırabilecek 1 program istiyorum lutfen elinizde varsa link gönderi veya nasıl olur da garfikleri yükseltebilirim lütfen yardım edin. Bir çok program denedim ama hepsi palavra hiç birisi tam anlamıyla beni tatmin etmiyor şimdiden teşekkürler ...
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]()
Üye Numarası: 195032
Giriş tarihi: Sep 2008
Yaşadığı Yer: İstanbul
Mesleği: Bilgisayar Teknikeri
Kan Grubu:
Takımı: Fenerbahçe
Ülkesi:
|
Masaüstü bilgisayarlar gibi, laptoplarda oyun, grafik performansı beklemek yanlış olur. Ayrıca ekran kartlarını performansını yükseltebilecek programlarda beklediğini karşılamaz. İstersen bu linkteki programı deneyebilirsin;
http://www.uydukurdu.com/forum/showt...09-163098.html |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Rate This Thread |
|
|
| Uydukurdu.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir.Üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı,video ve resimi önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.Bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir.Şahısların yazmış oldukları mesajlardan ve göndermiş oldukları materyallerden UYDUKURDU.COM ve yöneticileri sorumlu değildir. Bunlara rağmen sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız admin @ uydukurdu. com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkür Ederiz! |