|
|
|
|||||||
|
|
|
![]() |
|
|
Konu Araçları | Konuya Puan Ver | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Yükselen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 22482
Giriş tarihi: Aug 2005
Yaşadığı Yer: Dreambox ,newcamd kart paylaşımı,yumatu,baff,next,atlanta
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
DM BOX DA EMU YENIDEN NASIL BASLATILIR?? RESIMLI ANLATIM (YENI!!! )
Eğer bu ıslemı yapmazsanız cıhazınızı her actıgınızda Cam secmek zorunda kalırsınız ben bu konuda onu ıslemeğe calısıcam sımdı Mgcamd ornek olsun resımlerı takıp etmenız yeterlıdır ;) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Rate This Thread |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konu başlatıcı | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| XP Kullanıyorum ve Bunları Bilmiyorum demek istemiyosanız bi bakın... | DESTROYER | Windows Destek,Yardım | 55 | 08-01-2010 01:47 |
| XP Sorular ve Cevaplar | DESTROYER | Bilgisayar Destek ve Yardım Bölümü | 17 | 22-03-2009 18:36 |
| Buraya biraz dikkat edelim.. | yesilunyeli52 | Sizden Gelen programlar | 6 | 21-01-2009 00:37 |
| internet hata kodları | felekelektronik | Bilgisayar Dünyasındaki Gelişmeler | 4 | 07-05-2007 22:59 |
| Mayıs ayı burçları... | T5ir | Fıkra,Sohbet,Eğlence,Kültür,Magazin Konuları | 0 | 17-05-2005 09:34 |
| Uydukurdu.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir.Üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı,video ve resimi önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.Bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir.Şahısların yazmış oldukları mesajlardan ve göndermiş oldukları materyallerden UYDUKURDU.COM ve yöneticileri sorumlu değildir. Bunlara rağmen sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız admin @ uydukurdu. com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkür Ederiz! |