|
|
|
|
#1 |
|
Üye Numarası: 216813
Giriş tarihi: Dec 2008
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
merhaba arkadaşlar benim cihazım ASAHI 8000 S FTA
model: 8000 S FTA DONANIM VERSİYONU: REV 1.0 YÜKLEYİCİ VERSİYONU: L 1.07 YAZILIM VERSİYONU: 0.93.22 GÜNCELLEME TARİHİ:22 NOV 2005 arkadaşlar ben bu forum sayfasından asahi tüm modellerden 8000 serisi için yazan yerden fta.zip dosyasını indirdim...,(bu dosya dogrumu:) ve bunu nasıl cihaza yüklicem tarif edbilecek biri var mı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye Numarası: 216813
Giriş tarihi: Dec 2008
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
bu nasıl bi site yaa kaç gündür bekliyoruz kimsedewn tık yokkk.... millet boşa geliyo anlaşılan burayaaa bide çok met ettiler bu siteyii
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yükselen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 11215
Giriş tarihi: Apr 2005
Mesleği: elektrik-elektronik (uydu sistemleri)
Kan Grubu:
Takımı: barceleno
Ülkesi:
|
kardes ilk bastaa soyledıklerını dıkkat et ve işler olmadıgı için forum sayfalarınıa gırmıyoruz yanı ben sahsen oyuleyım evet senın dosyan dogruu sorun yok
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 49062
Giriş tarihi: Mar 2006
Mesleği: elektronik
Kan Grubu: arh.t
Takımı: tabiki BEŞİKTAŞ
Ülkesi:
|
((((bu nasıl bi site yaa kaç gündür bekliyoruz kimsedewn tık yokkk.... millet boşa geliyo anlaşılan burayaaa bide çok met ettiler bu siteyii.))))bu çoookk yanlış bir uslup
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 5882
Giriş tarihi: Mar 2005
Mesleği: Memur
Kan Grubu: 0+Rh
Takımı: Fenerbahçe
Ülkesi:
|
ustadlar bunun yeni yazılımı varmı yani criyptoworks olanı varmı bisslisi herhalde bu. yada buna uyan yeni yazılım varmı.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 204629
Giriş tarihi: Oct 2008
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
arkadaşlar asahi 8000 s fta nın 2006 yazılımı siriusu açıyormu acaba yardım edermisiniz teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Rate This Thread |
|
|
| Uydukurdu.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir.Üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı,video ve resimi önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.Bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir.Şahısların yazmış oldukları mesajlardan ve göndermiş oldukları materyallerden UYDUKURDU.COM ve yöneticileri sorumlu değildir. Bunlara rağmen sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız admin @ uydukurdu. com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkür Ederiz! |