|
|
|
|
#1 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 250498
Giriş tarihi: Sep 2009
Yaşadığı Yer: TURKEY
Mesleği: !!!...Elektronikçi...!!!
Kan Grubu: !!!...Asil Türk Kanı...!!!
Takımı:
Ülkesi:
|
!..Arkadaşlar programların boş yerlerine resim koyma programı varmı programların boş yerlerini türk bayraklarıyla la süslemek istiyorum ama hangi programla yapıcamı bilmiyorum..Ayrıca programı varmı ..
şimdiden tşkürler..!![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Rate This Thread |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konu başlatıcı | Forum | Cevaplar | Son mesaj |
| INPAX ta CCcam OK.Resimli anlatım | ELMADAĞLI | Inpax | 4 | 23-05-2009 09:42 |
| En Güzel HD Skin | uyduatlanta | Dreambox 800 | 1 | 13-03-2009 12:35 |
| arkadaşlar ben resim gönderemiyom.açıkça biriniz anlatır mısınız. | kanas2271 | Resimler | 5 | 04-09-2005 00:15 |
| arkadaşlar sizce bu resim gerçekmidir? | C.K | Fıkra,Sohbet,Eğlence,Kültür,Magazin Konuları | 1 | 16-05-2005 05:39 |
| Uydukurdu.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir.Üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı,video ve resimi önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.Bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir.Şahısların yazmış oldukları mesajlardan ve göndermiş oldukları materyallerden UYDUKURDU.COM ve yöneticileri sorumlu değildir. Bunlara rağmen sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız admin @ uydukurdu. com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkür Ederiz! |