|
|
|
|
#21 |
|
Yeni Uydukurdu
Üye Numarası: 51100
Giriş tarihi: Apr 2006
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
semih kardeş paylaşımın için teşekkür.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yeni Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 20634
Giriş tarihi: Jul 2005
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
selamlar
acaba aciko ultra sky 5225 için hangi yazılımı kullanmalıyım forumda bulamadım birde ürünle birlikte gelen stb wizard ile videolink yazılımının Tr kullanıcı klavuzu nu nerden bulabilirim saygılar |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yükselen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 13273
Giriş tarihi: May 2005
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı: KARADENİZ KAPLANI TRABZONSPOR
Ülkesi:
|
acikonun 4225 serisine şuan yazılım verilmemektedir ama cihazını aynı board kullanan golmaster cihaza çevirebilir ama bir daha aciko ya dönmeyecektir dönmesi için flaşının tekrar yazılması gerekiryor programların türkçesini bulabilirsem buraya eklerim faydalanırsın kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Tekniker
![]()
Üye Numarası: 3663
Giriş tarihi: Feb 2005
Yaşadığı Yer: HATAY/Antakya
Mesleği: elektronik cihaz tamiri & satışı
Kan Grubu: 0(+)
Takımı: galatasaray
Ülkesi:
|
teşekkürler elerine saglık
aganiTarafından: 07-04-200617:33düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#25 | ||||||||||||||||||||||||
|
Süper Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 41772
Giriş tarihi: Jan 2006
Yaşadığı Yer: Denizli
Mesleği: Elektronik
Kan Grubu: 0 Rh -
Takımı: Denizli Spor
Ülkesi:
|
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
#26 | ||||||||||||||||||||||||
|
Banned
Üye Numarası: 14489
Yaşadığı Yer: Türkiye
Mesleği: tv tamircisi
Kan Grubu: A rh +
Takımı:
Ülkesi:
|
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
#27 |
|
Yeni Uydukurdu
![]()
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
selamlar
acaba aciko ultra sky 5225 için hangi yazılımı kullanmalıyım forumda bulamadım birde ürünle birlikte gelen stb wizard ile videolink yazılımının Tr kullanıcı klavuzu nu nerden bulabilirim saygılar |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Süper Uydukurdu
![]()
Ülkesi:
|
dostum ac5225ultra sky için yeni yazılımları yok onun için GoldMasterin ya 11400 yada 20400 modellerin yazılımını yükleyeceksin...
stb wizart içinde geren tüm bilgi http://www.uydu-asistani.gen.tr/aciko.html burda vardır. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yeni Uydukurdu
![]()
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
teşekkürler dostum çok saol.satıcı bana GM 30300 yazılımı da uyar demişti doğru mu
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Süper Uydukurdu
![]()
Ülkesi:
|
evet uyar 11000 13000 15000 20000 30300 serileri aynıdır olur
M u S T a F aTarafından: 08-04-200614:00düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Yeni Uydukurdu
![]()
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
Çok teşşekür ederim valla sizde olmasanız napcaz bilmiyorum.cehalet kötü tabi
Eğitim şart |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Süper Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 22336
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
Ac 4225 ve 5225 Usky alıcısı bulunan arkadaşlar, ben GM 11400 cimin kendi yazılımı yerine hep Ac 4225 Usky yazılımını kullanıyordum. Taa ki en son yazılımın çöküşüne kadar. Sizlerde alıcılarınızda benzer Goldmaster yazılımlarını kullanabilirsiniz. Yalınız yazılımların sorunsuz çalışması için GM yazılımlarının içinde bulunan 16 Agustos boot yazılımını güncel yazılımdan hem önce, hem de sonra yüklemeniz gerekiyor. Aksi halde alıcınız kiltlenir. Benim alıcı böyle olunca yukarıdaki gibi yaptım, yazılım sorunsuz çalıştı. Hattaşu an Ac 4225 Usky yazılımını akşam tekrar yükledim. Fakat polsatları açmayınca elle key girmemem rağmen geri kendi yazılımına döndüm. Dönüşümlerde de aynı işlemi yapın. Bütün bunlara rağmen sorun devam ederse Acikonun orijinal yazılımını yükleyip sonra emulu yazılımı atarsınız, sorun çözülür. Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar. emmiTarafından: 20-04-200619:38düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Yeni Uydukurdu
![]()
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
Arkadaşlar elimde aciko 5225 ultrasky var.Kanalları taşı diyip sıralıyorum ama daha sonra tekrar kanal listesine girince sil baştan sıralam bozuluyor.
daha önce sunny 7011d cihazım vardı böyle bir sorun yoktu.mesala kanal d yi 1.sıraya atv yi 2.sıraya alıyordum daha sonra napasam yapayım bu sıralam bozulmuyordu.Birde aciko da menü geçişleri daha yavaş gibi geldi.Acaba yazılımdan mı.Sanırım satıcı enson gm yazılım atmıştı. Sorum şu siz olsanız aciko 5225 ultrasky da hangi yazılımı kullanırdınız? 2.sorum aciko ya yabancı olduğum için yükleme programı olarak hangisini kullanmalıyım sunny de olduğu gibi kanal editör programı var mı aciko için? Çünkü kutudan çıkan cd deki yazılımlar sanırım çalışmıyor (videolink ve stb wizard) Biraz uzun oldu kusura bkamyın şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yeni Uydukurdu
![]()
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
Arkadaşlar daha önce de buna benzer sorum olmuştu.Siteden bir mustafa arkadaş benim cihaza yani aciko 5225 e uyan yazılımları söylemişti.Ben de siteden gm 30300sky dosyasını indirdim ancak içindeki açıklamada BU YAZILIM SADECE GOLDMASTER-30300 CIM (SKY) MODELİ İÇİN GEÇERLİDİR yazınca kafam karıştı.Aciko ya da yabancı olduğumdan yanlış bişi yaparım diye yüklemedim
saygılar |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Yükselen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 13273
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı: KARADENİZ KAPLANI TRABZONSPOR
Ülkesi:
|
ilk önce boot dosyasını at sonra yazılımı at keymenüsüne girip keylere reset at kafanın karışmasına gerek yok ama acikoya dönmek goldmater botunu atıp üzerine aciko yazılımı atarsın kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Yeni Uydukurdu
![]()
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
teşekkürler dostum açıklaman için
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Yeni Uydukurdu
Üye Numarası: 53499
Giriş tarihi: Apr 2006
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Büyüyen Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 15800
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
aciko 4225 ultra skya gm 11400 cım yazılımı yükledim ancak hasbelkader acikonun kendi orjinal yazılımı çıkarsa,cihaza yazılımı nasıl atacğım artı varya hani kimseyle muattap olmayan acikocu varya formun birinde birşeler yazmıştı sdervise götürüp flash yazılıp jtag dosyası atılacak demiş.bu dediğini servise götürmeden kendimiz yapamazmıyız ve flash ve jtag dosyasını nerden bulabiliriz.( yazılım çıkacagı gibi bilgiler geldi banada)
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Süper Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 22336
Mesleği:
Kan Grubu:
Takımı:
Ülkesi:
|
Kardeş soruyun birinci bölümünün cevabı: Acikonun kendi yazılımı geldiğinde eskiden olduğu gibi yüklüyorsun. Eğer bir problem olursa GMnin 16 Ağustos boot yazılımını atacaksın. Eğer yine de sorun devam ederse Acikonun kendi orijinal yazılımını atarsın. Orijinal yazlımı bulabileceğin adres şu:www.uydu-asistanı.gen.tr/
Soruyun ikinci bölümünü ustalar yanıtlasın. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Asil Uydukurdu
![]()
Üye Numarası: 28090
Giriş tarihi: Sep 2005
Yaşadığı Yer: İzmir
Mesleği: Muhasebe
Kan Grubu:
Takımı: Bucaspor
Ülkesi:
|
aciko 4221 fta güncel yazılım yokmu????????????????????????*
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler 1 (0 Üye1 Misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | Rate This Thread |
|
|
| Uydukurdu.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir.Üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı,video ve resimi önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.Bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir.Şahısların yazmış oldukları mesajlardan ve göndermiş oldukları materyallerden UYDUKURDU.COM ve yöneticileri sorumlu değildir. Bunlara rağmen sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız admin @ uydukurdu. com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkür Ederiz! |