PDA

Full versiyona bak : Yumatu Explorer Süper Menü Yazılımı 15.02.2005

SNOPY
18-02-2005, 11:29
evet buyrun arkadaşlar bu yazılımı bana ulaştıran arkadaşlara teşekkürler.

Yeni Yazılım Ayarları

KANAL DÜZENİ (KANAL SİLME-TAŞIMA-FAVORİ KANAL EKLEME)
Kumandadan direk olarak edit veya menü-kullanıcı ayarları-kanal düzeni-şifre 0000
Kanal silme:A-Z
Kanal taşıma:SAT (kolay taşıma yapmak için sat tuşundan sonra menüye basın taşıyacağınız kanal numarasını yazın)
Favori kanal:FAV

TP TARAMA-EKLEME-SİLME-DEĞİŞTİRME

Tp taratmak için Menü-ayarlar bölümüne girinTp sini taratmak istediğiniz uydunun üzerine gelip kumandadan sağ ok tuşuna (VOL) basın OK deyin.Uydu üzerindeki tüm tp ler ekrana gelecektir.taratmak istediğiniz tp nin üstüne gidip kumandadan A-Z tuşuna basın.Toplu tp aramak içinse taratmak istediğiniz tp lerin üstünde iken ok basın daha sonra A-Z tuşuna basın.Tp eklemek için SORT LİST tuşuna basın değerleri girin.Tp değiştirmek için değiştirmek istediğiniz tp nin üstüne gelin sağ ok (VOL) yapın değerleri girip ok deyin.Tp silmek için tp nin üstüne gelin SAT tuşuna basın.

HAREKETLİ ZOOM
Explorer yazılımlarında mevcut olmayan hareketli zoom için yapılacak işlem ise kumandadaki A-Z tuşunun hemen üstündeki TV/RADIO tuşuna basın aşağı -yukarı VE sağ-sol ok tuşlarıyla ekranı hareketli olarak 4X zoom layın.

mesutt
19-02-2005, 13:05
merhaba yumatu explorerın yazılımı mx e olurmu saygılar

SNOPY
19-02-2005, 13:15
hayır olmaz dostum flash yakarsın

zafer murat
20-02-2005, 19:56
expoler cihazılarının yazılımlarını kesinlikle mx serisinin programını atamazsın ama starsat yazılımları exporer cihazların yazılımlarına uydu için starsat yazılımlarında atabilirsin

seko
01-03-2005, 22:54
selam kardeş ben daha yeni üye oldumda bu yazılım nex tıme explorer için mi. Benim receverda menü düzeni hiç iyi değil yeni yazılımı bu mu oluyo ne yapmam lazım teşekkürler

JOKER34
02-04-2005, 17:58
son yazilimi burada arkadaslar http://www.uydukurdu.com/showthread.php?t=4774 buradan takip edelim
konu tarafimdan kapatilmistir
saygilar ........