Full versiyona bak : Trimax bs 6220 ye nasıl yeni yazılım atabilirim
efebahser
27-07-2008, 21:55
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve yardımlarınızı bekliyorum. B2 6220 cihazımda orjinal yazılım bulunmakta ve bazı alt yazıları çakmamakta. Bu yüzden yeni yazılım yüklemek istiyorum fakat daha önce hiç yapmadım. Lütfen yardım.
ilkerabi
28-07-2008, 20:26
http://trimax.byethost31.com/1024/index2.htm
burada hemşerim alonzonun yazılımları var..Tarifesi de...
efebahser
30-07-2008, 23:34
Kusuruma bakmazsanız affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Şimdi Alonzo arkadaşın sunduğu kumada seçeneklerinde benim kumandama uyan bir foto görmedim. Bunu nasıl ayırabilirim ve ayrıca kurulum olayını tam anlayamadım. Cd ye iso halinde yükledikten sonra normal film izlermiş gibi cihaza bu cd yi yerleştiriyorum. Cihaz cd yi çıkarana kadar da bekliyorum. Daha sonra kurulum gerçekleşmiş oluyor. Buraya kadar doğru algıladım her halde. Bana daha detaylı anlatabilecek bir arkadaşımın yardımlarını bekliyorum. Çünkü daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Midyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayalım. Yada bana kurulumda yardım edebilecek, yakınlarda ona ulaşabileceğim bir arkadşım varmıdır. Ben Yenibosna da ikamet ediyorum. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
ilkerabi
31-07-2008, 00:45
Yazılım CD sini hazırlamak için iso uzantılı dosyayı çift tıkladığınız zaman, NERO kayıt programı otomatik olarak çalışacak ve kayıt başlayacaktır. Eğer otomatik başlamazsa, dosyayı sağ tuşla tıklayıp birlikte aç komutu, program seç seçenekleri ile Nero Burning ROM ikonunu seçiniz ve ( Bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan ) kutucuğunu da işaretleyiniz.
CD hazır olunca içindeki dosyanın MTK.bin ve CD’nin adının da MEDIATEK olduğunun kontrolünü yapınız.
Yazılımı yüklemek için CD yi DVD player’a koyduğunuzda 10 - 15 saniye sonra CD dışarı çıkacaktır. CD yi alınız ve 3 dakika kadar bekleyiniz. Hiçbir şeye müdahale etmeyiniz ve CD tepsisini içeri sürmeyiniz. Çekmece kendiliğinden kapandığında yazılım yüklenmiş olacaktır.
Yazılım yüklendikten sonra, öncelikler sayfasında fabrika ayarlarını yükleyiniz ve cihazı kapatıp açımız.
Bu kadar basit.
Altta verdiğim linkten biraz daha eski versiyonlara bakın, sizdeki orjinal kumandadır. Daha altta Alonzonun 10 versiyonun orj kumanda için olanı yok.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.