Full versiyona bak : Dvd S-vİdeo ÇikiŞi
selam ustalar benim dvd min video çıkışında görüntü yok.fakat s-video çıkışında görüntü var ama bu görüntüde siyah beyaz..bir tarafı s-video diğer tarafı tek lale erkek jak olan kablo kullanıyorum..neden renksiz resim acaba yardımcı olun bana..(video çıkışında görüntü yok derken video çıkışı bozuk.)
selam ustalar benim dvd min video çıkıişında görüntü yok.fakat s-video çıkışında görüntü var ama bu görüntüde siyah beyaz..bir tarafı s-video diğer tarafı tek lale erkek jak olan kablo kullanıyorum..neden renksiz resim acaba yardımcı olun bana
1-dvd niz ne marka kumandadan ayarlarla ilgili olabilir kullanma klavuzuna bakın.
2-yanlışlıkla iç ayarları değiştirdiyseniz video çıkışı alamayabilirsiniz
3-s-video çıkışı siyah beyaz ise buda ayarlardan olabilir 2 ci bir durumda TVniz s-video sistemini destekliyor olması gerek.
ustam renk geldi yanlışlık yapmışım ama görüntü güzel değil net değil..dvd premier hafıza kartlı usb girişli olandan 9510 modeli..ben dvd nin s-video çıkışından recieverın scart girişine bi aparat taktım sadece tek video girişli bi aparat ordan görüntü alıyorum..acaba bi aparat ile görüntü düzeltilirmi veya ben bu dvd nin compenent yazan 3 adet çıkışı var birisi y ile başlıyo ordan nasıl görüntü taşırım tv ye yardım ustam lütfen
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.