PDA

Full versiyona bak : deep fezee

BlueROSE
31-03-2005, 18:42
Bİlgİsayarinizdakİ SÜrÜcÜlerİnİzİ İŞlertİm Sİstemİ İle Donduran Çok KullaniŞli Bİr Program Uydukurduna Kiyak Kullanici Adi Şİfresİ Benden

AA47A
08-04-2005, 14:24
sağol kardeş.eline sağlık.

DESTROYER
17-07-2005, 00:14
DeepFreeze 5.30 version

http://uydukurdu.sitemynet.com/UYDUKURDU/deepfreeze.gif

http://uydukurdu.sitemynet.com/UYDUKURDU/download3yr.gif
DOWNLOAD (http://www.tamindir.com/tamindir-dosya-depo/bard/deepfreeze/DeepFreeze530ProFull.zip)

DeepFreeze'i yuklerken zaten herhangi birşey olmaz. Sadece install olur yukleme butonu. O butona basarsiniz DeepFreeze kendini yuklemeye baslar. Yukleme bittikten sonra bilgisiyariniz kendiliginden yeniden baslatilir. Bilgisayariniz yeniden acildigi andan itibaren DeepFreeze aktif hale gecer. Eger siz DeepFreeze'i pasif hale getirmek istiyorsaniz sunu yapin; CTRL+SHIFT+ALT+F6 tuslarina basin. Karsiniza sifre isteyen bi pencere cikacak oraya sifrenizi yazin. Eger yuklediginiz DeepFreeze bizim verdigimiz linkteki DeepFreeze ise sifreniz " yumi " dir. Sifreiniz girdikten sonra karsinizda 3 secenek olur. Ve onlardan en ustteki FROZEN yazani isaretlidir. Bu sekilde oldugu zaman DeepFreeze aktif demektir. Eger pasif hale getirmek istiyorsaniz En altta ki secenegi tiklatin THAWED yazani. Ve bilgisayarinizi yeniden baslatin. DeepFreeze artik pasiftir. Sag alt tarafta DeepFreeze iconu uzerinde kirmizi carpi isareti yanip söner. Eger tekrar aktif hale getirmek istiyorsaniz ayni sekilde CTRL+SHIFT+ALT+F6 ya basin sifrenizi girin ve en ustteki secenegi isaretleyin FROZEN yazani. Iste hepsi bu kadar basit.... Kolay Gelsin.....

yzehir27
05-08-2005, 10:15
ustad bu 3 aylık dimi ben kullanıyomda 3 ay sonunda format istiyo cihaz bu full yapamazmıyız acaba simdiden teşekkür ederim yardımın için

yzehir27
05-08-2005, 10:17
bide link hata veriyoo ustam

BAŞBOĞA®
05-08-2005, 10:22
bide link hata veriyoo ustam
arkadaşım link normal çalışıyor
not: hedef farklı kaydet ile işlemini yap sorun olmaz

gezgin beşiktaşlı
05-08-2005, 18:39
pardon bu program pc de ne işe yarıyor.bilgilendirirseniz sevinirim.

tarık72
06-08-2005, 22:30
selam deep freez ile ilgili bir sorunum var deep freez'i pasif hale getirmek istiyorum ama benden şifre istiyor ve ben şifremi unutmuş durumdayım acaba pragramı kaldırmak için genel bir şifre varmı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Tarık72

DESTROYER
07-08-2005, 12:45
kurdugun deepfreeze versiyonu ney ? genelde deepfreeze ye cozum yoktur baktın olmuyo yapman fereken format atmak baska yol yok...

baygin
08-08-2005, 17:04
evet dikkatli olmak lazım bu proğramın şakası yok

gezgin beşiktaşlı
08-08-2005, 21:05
pardon bu program pc de ne işe yarıyor.bilgilendirirseniz sevinirim.
sorum hala cevap bulamadı yokmu bilen?

DESTROYER
08-08-2005, 21:23
sorum hala cevap bulamadı yokmu bilen?

Bu Program HDD yi dondurur yani sole soleyim senin sistemin C de kurulu ve D de sadece muzikler programlar oyunlar v.s var sen diyosun kardesim ben virüs programı kullanmam ama sistemimede bişi olmasın o zaman Deepreeze Devreye giriyo bu deepfreeze senin seçimine gore HDD de C yi yada D yi korumaya alıyosun ama sen virüs yememek istiyosunya Windows hangi parçada kurulu ise ona deepfreeze kurmalısın...

DeepFreeze Kurulu İken Bilgisayara Virüs mü geldi ? D ye sıçramadan hemen pc yi yeniden başlatıcaksın ve açtıgında ilk günkü gibi Taze Sıcak Sıcak Bi Windows ile karşılaşacaksın...

DeepFreeze adından da anşasıldıgı gibi derin dondurucu demek :teeth_smi

Anladın dimi ?

Dead Angel
10-08-2005, 21:52
Bu Program HDD yi dondurur yani sole soleyim senin sistemin C de kurulu ve D de sadece muzikler programlar oyunlar v.s var sen diyosun kardesim ben virüs programı kullanmam ama sistemimede bişi olmasın o zaman Deepreeze Devreye giriyo bu deepfreeze senin seçimine gore HDD de C yi yada D yi korumaya alıyosun ama sen virüs yememek istiyosunya Windows hangi parçada kurulu ise ona deepfreeze kurmalısın...

DeepFreeze Kurulu İken Bilgisayara Virüs mü geldi ? D ye sıçramadan hemen pc yi yeniden başlatıcaksın ve açtıgında ilk günkü gibi Taze Sıcak Sıcak Bi Windows ile karşılaşacaksın...

Anladın dimi ?

güzel anlatım tebrikler ellerine saglık

vantilator
11-08-2005, 16:04

Anladın dimi ?

Kimin kuzeni o ya tabiki guzel anlatacak :teeth_smi

DESTROYER
11-08-2005, 16:16
tum bildigimizi senden ogrendik ustadım @vantilator

vantilator
11-08-2005, 19:20
"Bir zamanlar bir heykeltras ormanda gezerken cok guzel bir mermer bulmus. onu atolyesine goturup guzel bir kadın heykeli yapmis ve sergiye sunmus. İnsanlar okadar begenmislerki 'sen boyle bir heykel nasil yapabildin' diye sormuslar. Oda ben bisi yapmadim o zaten cok guzeldi sadece biraz fazlalıklarini aldim demis."

DESTROYER
11-08-2005, 19:25
Abicim işte sen busun bitanesin. Sen benim heykeltraşımsın sayende güzel bişi cıktı ortaya ;)

gezgin beşiktaşlı
12-08-2005, 00:11
arkadaşım programı anlattığın için teşekkürler.ellerini sağlık

DESTROYER
12-08-2005, 02:04
rica ederim iyi çalısmalar

bendesin
12-08-2005, 15:16
selam arkadaşım
Öncelikle ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim.
Deep Fereeze yi bilgisayarıma yükledim. Çalıştırdığımda karşıma bir pencere açılıyor
enter a customization code diye bir sütun çıkıyor
bu ne demek anhlamadım
yardımcı olursanız sevinirim
Özellikle bu proğramın tam ne işe yaradığını anlamadım.
(özür dilerim ben yeni bilgisayar kullanıcısıyım)
Şimdiden yardımlarınız için teşşekkür ederim.